PRESTIGE F5.7 prejel nagrado "Best Layout " v Cannu

Z veseljem sporočamo, da je naš najnovejši model PRESTIGE F5.7, prejel nagrado za "Best Layout // Najboljšo postavitev" na prestižnih World Yacht Trophies med navtičnim salonom v Cannesu.

To pomembno priznanje poudarja izjemno delo in predanost celotne oblikovalske ekipe PRESTIGE, kar še enkrat potrjuje, da PRESTIGE YACHTS ostaja vodilni trendseter v razponu med 40 in 70 čevlji in bo vedno postavljal nove mejnike v oblikovanju in inovacijah.

 

Ena od ključnih lastnosti modela PRESTIGE F5.7 je osupljiva kuhinja z razgledom na ocean, zasnovana tako, da združuje lepoto morja z udobjem na krovu. Jahta se ponaša tudi s prostornim salonom v C-obliko, idealnim za druženje in zabavo, ter razkošnima lastniško in VIP kabino, ki nudita neprekosljivo udobje in eleganco.

 

Z veseljem vas vabimo, da si PRESTIGE F5.7 ogledate osebno na prihajajočem navtičnem sejmu v Genovi naslednji teden!

 

Z veseljem vas obveščamo, da bomo tudi letos prisotni na prestižnem Sejmu plovil v Genovi, ki bo potekal od 19. do 24. Septembra 2024.

 

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?